Landelijk schakelpunt

Wilt u dat uw medische gegeven beschikbaar zijn voor andere zorgverleners waar u mee te maken krijgt? Dan moet u hier persoonlijk toestemming voor geven. Dat kunt u doen via de website www.ikgeeftoestemming.nl  of via de assistente van de huisarts. Zonder uw toestemming kunnen andere zorgverleners (specialisten, huisartsenpost en apotheek) geen inzage krijgen in uw medische gegevens.

Het gaat hier om een beperkt deel van uw gegevens. U kunt ook aangeven dat alleen bepaalde onderdelen van uw dossier geraadpleegd kunnen worden. Zo kan bijvoorbeeld de apotheek alleen de medicatie die u gebruikt inzien.

Nadere informatie kunt u ook opzoeken op de website van de VZVZ (vereniging zorgaanbieders voor zorgcommunicatie) of u kunt ook uw huisarts om informatie vragen.

Herhaalrecepten aanvragen

U kunt binnenkort via een speciale telefoonlijn of via een beveiligde website uw  herhaalmedicatie bestellen. Klik voor nadere informatie  op 'herhaalrecepten' in de linker kolom. Wilt u direct via de website bestellen? Klik dan op: logo medicatie

Ook kunt u bellen met de receptenlijn: 088-0800221